• Prerušenie výchovno-vzdelávacieho procesu

          • Milí rodičia, z dôvodu vysokej chorobnosti žiakov a na základe rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva bude škola od zajtra  29.11. 2022 (utorok) do 5. 12. 2022 (pondelok) vrátane. ZATVORENÁ. Nástup do školy bude v utorok 6.12. 2022. Vzhľadom k tejto situácii je zakázané organizovanie spoločenských podujatí a zhromažďovanie sa. V prípade nejasností kontaktujte triedneho učiteľa. 

          • Bubnovačka 2022

          • Aj my sme boli súčasťou!

            .....pretože už malé deti je potrebné viesť k tomu, aby sa vedeli brániť, ak sa im deje niečo zlé!

            Zúčastnili sme sa slovensko-českého podujatia, ktorého zámerom bolo upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a podporu včasnej prevencie. 

            Deň to bol plný zážitkov. Začali sme hravým dopoludním v centre SINAJ. Po hlavnom programe na námestí a pochode cez Trstenú za doprovodu bubnovej show BATIDA sme ešte strávili tvorivé chvíle v hrnčiarskej dielni Hoľma.

          • Bubnovačka 2022

          • Aj my sme súčasťou!

            .....pretože už malé deti je potrebné viesť k tomu, aby sa vedeli brániť, ak sa im deje niečo zlé!

            Milí rodičia, naša škola sa zúčastní slovensko-českého podujatia, ktorého zámerom je upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a podporu včasnej prevencie. 

            V piatok 18.11. pôjdeme na podujatie spoločne autobusom o 7.50 hod. Stretneneme sa ráno v škole do 7.30 hod. Žiaci si prinesú batôžtek s desiatou, pitný režim a malé vreckové (dopravu hradí ZRPŠ). Návrat bude spojovým autobusom 12.40. ŽIaci pôjdu rovno do školského klubu, na obed, alebo domov.